Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Urbis SA este transportatorul de pasageri al anului din transportul local

La Hotelul Sport din Poiana Brasov s-a desfasurat, zilele trecute , gala de premiere a celor mai bune companii de transport persoane, eveniment cuprins in conferinta dedicata transportului rutier de persoane cu titlul “Ghid inteligent pentru afaceri de succes”.

urbis 1Printre finalistele din acest an s-a numarat si SC URBIS BAIA MARE in concursul „Romanian Passenger Transport Company of the Year“ („Transportatorul de Pasageri al Anului 2016”) organizat de editorul revistei Ziua Cargo.

 

Prezenta companiei bamarene are legatura cu faptul ca S.C. Urbis Baia Mare a obținut realizari importante atat in transportul public local, cat si în cel metropolitan datorita unui management performant pus in practica de catre directorul general -general de brigada (r) Ion Pop și intreaga sa echipa de conducere in ultimii ani. Realizarile S.C. Urbis S.A. Baia Mare se datoreaza si sprijinului constant acordat de primarul Municipiului Baia Mare, Catalin Chereches si de catre Consiliul Local Baia Mare, precum si eforturilor depuse de intregul personal al societatii. Anul trecut, compania baimareana a obtinut mai multe distinctii importante in baza rezultatelor economice: A) In Topul Național al Firmelor pentru anul 2014 organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private din Romania, împreună cu Ministerul Energiei IMM-urilor și Mediului de Afaceri,  S.C. URBIS S.A. s-a clasat pe locul II la productivitate și locul VI la performanță globală la categoria Întreprinderi Mari; B) In Topul Național al Firmelor în baza criteriilor tehnice și economice (performanță globală, productivitate, cifra de afaceri și profit) organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, S.C. Urbis S.A. s-a clasat pe locul III la categoria Întreprinderi Mari.; C) In Topul pentru anul 2014 pe categorii de intreprinderi intocmit de Uniunea Română a Transportatorilor Publici din România (URTP), S.C. Urbis S.A. s-a clasat pe locul I – “ Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători ” la categoria intreprinderi mari. Aceste rezultate pozitive l-au determinat pe inginerul Liviu Gheorghe Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj – Napoca si, totodata, presedintele Uniunii Romane de Transport Public (URTP) sa declare ca S.C. Urbis Baia Mare este un brand in domeniul transportului public local si metropolitan. Afirmatiile inginerului Liviu Gheorghe Neag au fost confirmate si la concursul organizat de Ziarul Cargo.

La gala transportatorilor rutieri de persoane, firma Urbis Baia Mare a cules laurii concursului „Romanian Passenger Transport Company of the Year“. Concret, S.C. Urbis S.A. Baia Mare  a castigat concursul „Transportatorul de Pasageri al Anului 2016” la sectiunea “Transport Local” la care au mai participat firmele de transport in comun de persoane din Alba Iulia (locul II) si Oradea (locul III). Insa, dincolo de titlul „Transportatorul de Pasageri al Anului 2016” castigat aseara, S.C. Urbis Baia Mare a obtinut si premiul special de popularitate. Cu alte cuvinte, S.C. Urbis Baia Mare a fost cea mai votata companie de transport rutier de persoane din Romania in concursul organizat de Ziua Cargo. Obiectivul concursului „Romanian Passenger Transport Company of the Year“ a constat in decernarea premiului unei companii de transport al carei management, profesionalism si imagine reprezinta un exemplu pentru lumea transporturilor rutieri de calatori din Romania. Concursul s-a desfasurat pe trei segmente -transport local, național si international – care au fost evaluate distinct.

Pe aceasta cale, conducerea S.C. Urbis S.A. Baia Mare tine sa aduca multumiri tuturor celor care circula cu autobuzele si troleibuzele apartinand companiei baimarene pentru increderea acordata si, deopotriva, celor care au votat Urbisul in concursul „Transportatorul de Pasageri al Anului 2016” organizat de editorul revistei Ziua Cargo.

 

Lăsaţi un răspuns