Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Vasile Boitor – maramureşeanul din topul primarilor „pe viaţă”

Greatnews a întocmit un top al primarilor  „pe viaţă”. „Cel mai frumos e când babele mă pupă!”, spune unui dintre primari.

vasile-boitor-primar-01 

În top sunt prinşi nouă primari din ţară printe care şi unul din Maramureş. Cel mai prolific candidat la alegerile locale a fost până în 2012 Ionel Fărcaș, care a sărbătorit 38 de ani de primărie. La ultimele alegeri a pierdut alegerile în fața fostului viceprimar. Și cu toate acestea declara că va fi strigat în continuare cu apelativul „domnu primar”.

Ștefan Sîchin, primar al comunei Balotești, Vrancea. Conduce comuna din vremea lui Ceaușescu și e în funcția de edil de 30 de ani. Ion Gogoriță, primarul comunei Nistorești, Vrancea. A fost ales primar în 1990, când avea doar 35 de ani. Florin Farcășiu, comuna Târnova, Arad – este primar de 26 de ani. Marian Mărgărit, primar în comuna Boldu, Buzău – este primar din 1990 și de când candidează a ieșit de fiecare dată din primul tur. Gheorghe Marin, primarul comunei Barcani, Covasna – e în această funcție de 1990 și a anunțat că va candida la un nou mandat pe listele PSD. Cristea Gâscan, primarul comunei Independența, Constanța – este primar de 26 de ani. Ioan Simoc, primarul comunei Pietroasa, Timiș – este primar de 20 de ani. Înainte de 1989 a fost secretar de partid tot la primărie.

 

Vasile Boitor, primarul comunei Asuaju de Sus, a fost prins şi el în acest top. Este primar din anul 1992 si este membru PSD. A reușit să asfalteze mai multe drumuri de legătură și să facă infrastructură pentru apă. „Cred că oamenii s-au convins că sunt un om de cuvânt, un primar care lucrează pentru oameni şi de aceea am câştigat mereu alegerile, pentru că mi-am făcut treaba. Am avut şi momente în care, sigur, te oboseşte aceeaşi muncă, dar faptul că oamenii şi consiliul local au fost alături de mine m-au motivat să merg mai departe, să continui proiectele începute”, declara Vasile Boitor, pentru greatnews.

 

Lăsaţi un răspuns