Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Campanie finalizată cu premiu pentru şcoala „N. Bălcescu” din Baia Mare

Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” Baia Mare a fost premiată în cadrul campaniei europeane Get Online Week (Hai pe net!) , cea mai vizibilă activitate în social media.

elevi scoala Balcesu„Hai pe net!” este o campanie de incluziune digitală organizată de Fundaţia EOS România în parteneriat cu 117 organizaţii, instituţii şi ONG-uri din România şi răspunde provocărilor adresate de Telecentre-Europe în Campania pan-europeană Get Online Week 2016!.

În cadrul acestei acţiuni , la nivelul  şcolii „Bălcescu” s-au desfăşurat activităţi având ca obiectiv familiariarizarea elevilor cu două platforme pentru evaluarea competențelor individuale, identificarea nevoilor personale privind alegerea unui liceu, școală profesională sau job în cazul tinerilor care frecventează forma de învățământ „A doua șansă”. La finalul competiţiei cei mai buni au fost premiaţi, cele trei categorii ale concursului  au fost: promovarea accesibilității web, promovarea TIC pentru angajabilitatea tinerilor şi primul clic.

Şcoala „Nicolae Bălcescu” Baia Mare a primit premi la categoria promovarea accesibilităţii web, premiu ce a constat într-o talbetă.

Alte premii au fost acordate unei şcoli din Cluj, şi Arad,  precum şi Centrului de Asistență în Domeniul Tehnologiilor de Acces pentru Persoane cu Deficiențe de Vedere, Universitatea Babeș Bolyai şi bibliotecii din Medgidia.

 

 

Lăsaţi un răspuns