Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Gheorghe Buda, în cursa pentru funcţia de primar al oraşului Şomcuta Mare

PSD Şomcuta Mare este prima organizaţie din oraş care a depus listele cu candidaţii pentru alegerile locale din luna iunie la Biroul Electoral de Circumscripţie.

psd somcutaAstăzi, reprezentanţii PSD Şomcuta Mare s-au prezentat la Biroul Electoral pentru a depune documentele necesare în vederea înregistrării candidaturilor.

Gheorghe Buda, preşedinte PSD Şomcuta Mare şi viceprimar al oraşului, s-a înscris în cursa pentru funcţia de primar. „Înscrierea în această cursă nu este numai o provocare, ci este şi un răspuns la solicitărilor venite dinspre comunitate. După experienţa pe care am acumulat-o în aceştia ani în administraţie, mărturisesc că pot mai mult şi îmi doresc mai mult”, a declarat Buda.

PSD Şomcuta Mare a depus şi liste complete pentru Consiliul Local. „Pe listele pentru Consiliul Local Şomcuta Mare PSD vine cu o echipă de candidaţi – oameni care s-au remarcat în activitatea profesională, oameni corecţi şi care pot reprezenta cu cinste comunitatea. Echipa cu care PSD vine pentru Consiliul Local este reprezentativă atât pentru oraşul Şomcuta Mare, cât şi pentru localităţile aparţinătoare. De asemenea, pe listă avem şi candidaţi din partea organizaţiei de femei din PSD, cât şi a organizaţiei de tineret”, a declarat Gheorghe Buda.

Lăsaţi un răspuns