Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 21 iunie 2024

ACTUALIZARE: Primarul Chereches ridicat de procurorii DNA

Procurorii DNA au descins din nou la Primaria Baia Mare. Marti, la orele amiezii, acestia au intrat in biroul primarului Catalin Chereches, in incercarea de a finaliza un flagrant.

cc-mitaIn biroul edilului se aflau mai multe persoane, printre care si reprezentanti ai unor societati comerciale cu care Municipiul Baia Mare are contracte.

Romania Tv arata ca, din informatiile primite reiese ca primarul Chereches  ar fi luat mita prin intermediul soferului sau.

Catalin Chereches si soferul acestuia sunt acum in fata procurorilor DNA.

Chereches mai este cercetat intr-un dosar de trafic de influenta.

ACTUALIZARE: Actualmm.ro scrie ca procurorii au organizat flagrantul folosindu-se de Cristian Șpan, președintele FCM Baia Mare, care ar fi venit astăzi să returneze un împrumut luat de la primar pentru a putea plăti o parte din primele restante față de jucători. „Până în acest moment se cunoaște doar faptul că primarul l-ar fi împrumutat pe Cristian Șpan cu suma de aproximativ 50.000 de lei, bani care au fost înmânați fotbaliștilor de către doi oameni de încredere: jurnalistul Radu Țolaș, fostul președinte al clubului pe care tot el l-a fondat și Vasile Viman. Motivul pentru care s-a ales această soluție este din cauza lipsei de încredere pe care primarul o are în ceea ce îl privește pe președintele actual al FCM Baia Mare. Span ar fi venit în această dimineață să returneze o parte din bani, respectiv 25.000 de lei, învățat fiind să spună că ar fi mită”, scrie actualmm.ro.

ACUALIZARE:

Surse spune ca procurorii au intrat in birou unde era si secretara, dar si oameni de afaceri foarte cunoscuti din Maramures. Romania Tv spune ca in momentul in care au intrat procurorii in birou, primarul a avut o iesire nervoasa si a ridicat tonul la secretara. Aceasta a fost scoasa afara din biroul primarului.

 

stire in curs de actualizare

Reader Feedback

4 Responses catre “ACTUALIZARE: Primarul Chereches ridicat de procurorii DNA”

 1. stefi spune:

  Intr-o tara vanduta strainilor, cei care fac bine tarii sunt discreditati pentru a fi inlocuiti cu tradatori !

 2. andrei spune:

  Oare acest Span este un ofiter de politie cu ceva „necazuri” care a fost si pe la doisiunsfert?

 3. rosa spune:

  ok, e victima! dar de unde are un bugetar, 50000 ron sa imprumute la varstavlui? de la bogdan niculescu, de la alti privati!
  hai nu-l maivplangeti! tot ce a facut a facut pe banii vostri de baimareni. Nu a adus el bani de acasa. De unde? Ia uiati-va la hainele lui! Costa 2 lei? ce salariu are ca primar? 3000 ron? nu mananca, ?

 4. Kuhar Tibor spune:

  …si ieu stiam un primar foarte bun!

Lăsaţi un răspuns