Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Tâlhărie în loc de amor

În urma activităţilor de cercetare şi documentare efectuate, poliţiştii Biroului de investigaţii criminale au identificat şi reţinut pentru 24 de ore, doi băimăreni bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Cercetările continuă.

furt borsetaLa data de 08 aprilie a.c., un băimărean a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. El a declarat că în seara anterioară, a mers împreună cu o femeie necunoscută într-un bloc nelocuit situat la intersecţia străzii Vasile Alecsandri cu Bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare, pentru a întreţine relaţii sexuale. Astfel, băimăreanul a fost deposedat prin violenţă de o borsetă, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 500 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 35 de ani, ambii din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei.

O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Lăsaţi un răspuns