Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Cherecheş a dedicat DNA concertul de Paşte din Baia Mare

Cătălin Cherecheş le-a dedicat procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) concertul organizat de Paşte, în Baia Mare. Concertul de muzică clasică a fost susţinut de orchestra Operei Maghiare şi Corul de cameră al Filarmonicii din Cluj Napoca. Duminică, de la ora 18.00 Requiem de W.A.Mozart a răsunat în Piaţa Libertării din Baia Mare. Cherecheş a declarat, la ieşirea de la Curtea de Apel Cluj, unde s-a judecat contestaţia la măsura arestului preventiv, că va organiza şi săptămâna viitoare încă un concert în Baia Mare.

chereches-catalin-trib-cj1-500x375Şedinţa în care s-a judecat contestaţia la măsura arestului preventiv a început miercuri la ora 14.30 şi a durat până aproape de miezul nopţii. Jumătate din timpul de dezbateri a fost ocupat de primarul Cătălin Cherecheş, care a expus magistratului propria sa interpretare asupra scenariului procurorilor DNA, arată oradecluj.ro.

Primarul a reuşit să-şi menţină simţul umorului şi după şedinţa epuizantă de dezbateri. Cherecheş a declarat, pentru oradecluj.ro, la părăsirea Palatului de Justiţie din Cluj, că Requiem-ul de Mozart, interpretat de Paşte în centrul municipiului Baia Mare, de către artişti profesionişti din Cluj a fost dedicat procurorilor DNA.

„O să mai organizăm şi săptămâna viitoare un concert că doar suntem Capitală Culturală Europeană. Eu cred că lucrurile ţin şi de Dumnezeu aşa că…mergem cu Dumnezeu înainte, a spus Cherecheş, pentru oradecluj.ro, la ieşirea din Palatul de Justiţie din Cluj, subliniind că dedică Requiem DNA.

În ceea ce priveşte depoziţia lui Cherecheş în sala de judecată, primarul a declarat: „Eu sunt un om care întotdeauna sunt foarte temeinic şi foarte atent la fiecare cuvânt”.

Video http://oradecluj.oradestiri.ro/catalin-chereches-ramane-in-arestul-preventiv-contestatia-primarului-din-baia-mare-a-fost-respinsa-la-curtea-de-apel-cluj#.VymsS4R97IU

Lăsaţi un răspuns