Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 31 ianuarie 2023

Cherecheş se întoarce în arest

Cătălin Cherecheş, primarul de Baia Mare – suspendat din funcţie prin ordin al prefectului şi aflat în arest preventiv pentru luare de mită în formă continuată, a fost prezent, azi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Maramureş.

catalin-chereches11La Tribunalul Maramureş a fost depusă o cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive dispuse de DNA. Cererea a fost înregistrată vineri, 13 mai, însă magistraţii au respins solicitarea.

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 5/DL, pronunţată de Tribunalul Maramureş astăzi, 17.05.2016, în dosarul nr. 1055/100/2016, cu privire la inculpatul Cherecheş Cătălin, s-au dispus următoarele: „Respinge excepţia de necompetenţă teritorială a Tribunalului Maramureş invocată de Direcţia Naţională Anticorupţie vizând soluţionarea cererii având ca obiect revocarea, respectiv înlocuirea măsurii arestării preventive cu o altă măsură formulată de inculpatul Cherecheş Cătălin. Respinge cererea de revocare sau de înlocuire a măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul CHERECHEŞ CĂTĂLIN, arestat preventiv, aflat la Centrul de reţinere şi arest preventiv din cadrul I.P.J. Cluj, cu măsura preventivă a controlului judiciar ori a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare” se arata intr-un comunicat al Tribunalului Maramures..

Lăsaţi un răspuns