Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 31 ianuarie 2023

Cristian Anghel: Dorim să ascultăm şi să acţionăm, să rezolvăm şi să mulţumim

„Dragi maramureşeni, mă adresez dumneavoastră din perspectiva omului care crede că experienţa sa în administraţie, în politică şi în mediul universitar ar putea să fie de folos acestui judeţ”, a scris Cristian Anghel, fost primar al municipiului şi prim-vicepreşedinte PER Maramureş, într-o postare pe pagina de socializare.

cristian anghel„Candidez pentru Consiliul Judeţean Maramureş din partea Partidului Ecologist Român (PER), împreună cu o echipă de oameni pregătiţi şi competenţi, dornici să-şi pună energia, timpul şi priceperea în slujba Maramureşului”, a subliniat Anghel.

”Am avut de multe ori prilejul să bat Maramureşul la pas, să-i cunosc locurile şi oamenii, să le aflu problemele şi să le înţeleg aşteptările pe care le au de la clasa politică. Din păcate, politicul a dezamăgit şi e dificil să vii cu promisiuni sustenabile şi realiste pe care oamenii să le creadă de-adevărat. De aceea, eu şi echipa mea nu ne putem permite să facem promisiuni teribiliste. Vom spune doar că dorim să ascultăm şi să acţionăm, să rezolvăm şi să mulţumim. Dorim lucruri simple dar care au fost ignorate multă vreme: legalitate, administraţie corectă şi performantă, protecţia reală a mediului, dezvoltare, prosperitate.
Consider că acestea sunt lucruri şi valori care trebuie să ne călăuzească pe toţi.
De aceea, vă aştept să fiţi alături de noi, să construim împreună un Maramureş mai curat!
Un Maramureş care să fie destinaţia turistică numărul 1 a României, un judeţ verde şi prosper”, a scris Anghel în mesajul său. „Vă aştept să ne fiţi alături la alegerile din 5 iunie, votând candidaţii Partidului Ecologist Român”, este îndemnul lui Cristian Anghel.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Cristian Anghel: Dorim să ascultăm şi să acţionăm, să rezolvăm şi să mulţumim”

  1. Victoria spune:

    Vrem banii inapoi,si nu exemple de oameni condamnati care au gresit cu banii orasului si mai incearca alte strategii.Vrem mai multa buna cuviinta !!!

Lăsaţi un răspuns