Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 4 februarie 2023

Gheorghe Buda (PSD): Piaţa din Şomcuta va fi scoasă din noroi

Gheorghe Ioan Buda, viceprimar al oraşului Şomcuta Mare şi candidat PSD pentru funcţia de primar, spune unul dintre obiectivele pe care şi le-a propus să le realizeze, din calitate de primar, este amenajarea pieţei.

gheorghe buda 1„Avem proiecte în lucru care trebuie finalizate, însă mai trebuie demarate şi altele noi pentru ca Şomcuta Mare să fie cu adevărat Capitala Ţării Chioarului. Amenajarea pieţei agroalimentare din Şomcuta Mare este unul dintre proiectele care trebuie tratate cu prioritate şi seriozitate. Spun asta pentru că piaţa este un punct important de vânzare pentru fermierii şi producătorii din zonă şi de unde localnicii pot să-şi facă cumpărături la preţuri bune”, a declarat Buda.

Acesta a precizat că pentru actul de comerţ care se desfăşoară aici se impune o amenajare serioasă. „Trebuie realizată o hală agroalimentară, cu asigurarea alimentării la reţeaua de apă şi canalizare. Pentru produsele nealimentare, trebuie amenajate spaţii de vânzare moderne. Se impune şi modernizarea zonei de vânzare a cerealelor şi a animalelor. Toată zona trebuie împrejmuită şi scoasă din noroi, astfel încât să avem posibilitatea de a organiza aici şi evenimente în alte zile ale săptămânii: serbări câmpeneşti, zilele oraşului, concursuri etc. După realizarea acestei investiţii sunt convins că numărul comercianţilor care vin la piaţa de la Şomcuta va creşte, ceea ce va fi şi în avantajul cumpărătorilor care vor avea de unde alege”, a declarat Buda.

Reader Feedback

3 Responses catre “Gheorghe Buda (PSD): Piaţa din Şomcuta va fi scoasă din noroi”

  1. Florin spune:

    Sa se facă cit de multe pentru ca este nevoie .

  2. Dacian spune:

    Felul in care arata piata e o rusine. Trebuie sa se faca ceva pentru ca in zilele de targ cu ploaie nu poti intrat in piata decat cu cisme. Apreciez initiativa. Succes domnului Buda Gheorghe.

  3. Bogdan spune:

    Este nevoie de oameni capabili care sa administreze proiectele. Iar cu cei pe care i-ati ales ca echipa de consilieri nu veti realiza niciodata nimic. Este nevoie de oameni pregatiti in administratie, care sa stie sa pregateasca proiecte, pe cand cei care va reprezinta nu stiu sa scrie si sa citeasca.

Lăsaţi un răspuns