Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 6 iunie 2023

Tânăr din Copalnic tâlhărit în Baia Mare

Operativitatea poliţiştilor şi stăpânirea de sine de care a dat dovadă victima unei tâlhării au dus la identificarea în scurt timp a unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunii. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

talharie retinutÎn noaptea de 29/30 mai, în jurul orei 02.30, Poliţia Baia Mare a fost sesizată prin 112 cu privire la comiterea unei tâlhării.

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, domiciliat în Copalnic Mănăştur, a declarat că în timp ce se afla la intersecţia străzii Universităţii cu strada Luminişului din municipiul Baia Mare, o persoană necunoscută l-a deposedat prin violenţă de un portmoneu în care avea suma de 285 de lei.

În cel mai scurt timp, la locul faptei s-a deplasat un echipaj de poliţie care a demarat activităţile de cercetare şi investigare. Cu toate că victima era speriată de ceea ce s-a întâmplat, a reuşit să reţină şi să ofere poliţiştilor semnalmentele agresorului, astfel că, în urma verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Chelinţa, care corespundea descrierii făcute de tânărul tâlhărit. Bărbatul a recunoscut că a smuls portmoneul şi a fugit. O parte din suma sustrasă a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 

Lăsaţi un răspuns