Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ţigări găsite de DIICOT, sub covoare, în locuinţa unei maramureşence

În baza delegării procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, polițiștii de frontieră din Sighetu Marmaţiei, în cooperare cu lucrători din cadrul S.T.P.F. Maramureş, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, ieri, 6 mai a.c., la o adresă de pe raza judeţului Maramureş.

covoare, zestreAstfel, în urma percheziției, poliţiştii de frontieră au descoperit în locuința Marianei H., în vârstă de 39 de ani, ascunse sub mai multe covoare, 15 colete cu ţigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, marfă ce a fost transportată la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor, s-a constatat că acestea conţin 7.502 pachete ţigări, în valoare de peste 67.500 de lei, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.

Drept urmare, femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare poliţiştii de frontieră delegaţi fac cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Lăsaţi un răspuns