Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 24 octombrie 2024

Anvelopele unui autoturism, pline cu țigări

În seara zilei de 13 iunie a.c., în P.T.F. Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român B. Gheorghe, în vârstă de 28 ani, conducând un autoturism marca Renault Laguna.

tigari-in-anvelopePoliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cele patru roți ale autoturismului, 911 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 1.111 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

**

*Azi dimineaţă, în jurul orei 3.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul P.F. Sarasău, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a descoperit în apropierea frontierei 12 colete voluminoase care conțineau cantitatea de 6.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 54.000 lei, au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Lăsaţi un răspuns