Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 iulie 2024

Family Hope on Bike – copii și părinți pe biciclete, sâmbătă, în Baia Mare

Sâmbătă, 11 iunie, copiii din Baia Mare sunt invitați, alături de părinții și prietenii lor, să redescopere orașul pe biciclete, să se plimbe și să petreacă o dimineață plăcută în familie.

Cube 2009 ZillertalEvenimentul ”Family Hope on Bike – Copii și părinți pe bicicletă” este organizat de Fundația Hope and Homes for Children (HHC) și Ski & Bike Center.

Adunarea se va face la ora 11:00 în Centrul Vechi, iar la 11:30 toată lumea va porni pe biciclete din Piața Millenium, unde se vor face fotografii.

Excursia se va desfășura pe următorul traseu: strada Șincai spre strada Culturii, Bulevardul București, de unde se va coborî spre Gară, apoi spre Gold Plaza și de acolo, în sus pe Bulevardul Independeței. Grupul de bicicliști va urca apoi pe strada Victoriei spre Câmpul Tineretului și va ajunge la Muzeul de Etnografie, unde se vor face din nou fotografii. Traseul continuă spre următorul punct important, Muzeul Satului, unde va fi amenajat un waterpoint cu apă și fructe. Bicicliștii vor porni apoi pe drumul de întoarcere, pe Strada Podul Viilor și vor ajunge la punctul inițial, în Piața Millenium.

La final, toți participanții vor primi diplome și stickere cu Family Hope on Bike 2016, iar cei mici se vor putea bucura de o sesiune de face painting.

Lăsaţi un răspuns