Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Judecător: Cu mine nu te pui domnule Cherecheş!

„Deci asta cu primarul a fost culmea tupeului! Să ameninţi public un judecător de curte e de competenţa DNA. În ce ţară trăim?”, aşa începe replica unei judecătoare care a ajuns subiect de presă pentru echipa lui Cătălin Cherecheş după ce Curtea de Apel a decis că primarul suspendat de Baia Mare nu poate fi eliberat pe cauţiune.

adina lupea„Cu mine nu te pui domnule Cherecheş! Pe mine nu mă interesează că te-a arestat fostul meu soţ şi eu nu merg la CSM să mă apere! Mă ştiu apăra foarte bine singură! Chiar nu îmi pasă de soarta ta şi nici ţie nu trebuie să îţi pese nici de postările mele, nici de ouăle mele umplute! Toată lumea ştie că ai fiefurile tale. Şi tabloidele tale! Oricum eu nu te voi judeca! Să fii iubit!”, scrie pe Facebook Adina Daria Lupea-Aginiţă, judecător la Curtea de Apel Cluj. Replica vine după ce judecătoarea a fost subiect de articol „Exclusiv/Imoral”, publicat de actualmm.ro.

Textul publicat de actualmm.ro face referire la faptul că judecătoarea a scris pe facebook despre realegerea lui Cherecheş în funcţia de primar. „Este cât se poate de clar care este opinia doamnei Adina Daria Lupea-Aghiniță despre cazul Cherecheș, dar poate fi considerat cel puțin imoral modul în care, în calitate de judecător al Curții de Apel Cluj, a ales să posteze despre realegerea în funcție a lui Cherecheș inducând celor care o urmăresc că i se pare amuzant sau de plâns acest fapt”, scrie actualmm. „Trecem peste postările în care judecătorul Adina Daria Lupea – Aghiniță se amuză în urma rezultatelor primite de la consultarea diverselor aplicații care o prezintă fie God (Dumnezeu), fie o Luptătoare care ar putea conduce orașul Roma antică, dar chiar și peste o postare cât se poate de hilară, în care anunță că va consuma “înainte de viața de noapte, ouțe umplute, făcute de noi”, mai scrie actualmm despre judecătoare.

Mai mult, actualmm scrie că doamna judecător este soția celui care l-a arestat preventiv pe primarul Cătălin Cherecheș, trimis ulterior în judecată de procurorii DNA, după care revine cu precizarea că  nu mai este căsătorită cu Marius Lupea.

„Am trăit cea mai mare mizerie din viaţa…Am mai trecut multe, şi mai ales am trecut multe de când m-am înscris la CSM. Am trecut şi prin faza de tăiat salariul nemotivată, că cineva nu a vrut să înregistreze o cerere de concediu. Am să mai trec, dar nu pot trece prin mizeriile de articole datorită faptului că eu şi fostul meu soţ slujim acest sistem judiciar. Sunt ADL! Nu mă confundaţi!”, a mai scris judecătoarea.

Mâine (n.red. miercuri, 15 iunie) după ora 12 am să merg şi îi fac o plângere domnului primar. Dacă s-a pus dom primar cu mine…”, a mai precizat judecătoarea.

 

Lăsaţi un răspuns