Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 22 iunie 2024

Plachetă de pensionare pentru 31 de ani de activitate în CJ

31 de ani de activitate neîntreruptă în cadrul Consiliului Județean (CJ)Maramureș a aniversat Mircea Vultur, angajat al instituției în cadrul Compartimentului Direcția Juridică.

dancus, zetea, vulturMomentul a fost serbat așa cum se cuvine de executivul instituției și de colegi. Placheta de pensionare i-a fost oferită de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a fost însoțit de vicepreședintele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș.

”Am ținut să îl felicit personal pe domnul Vultur pentru activitatea depusă în cadrul Consiliului Județean și să îi înmânez această plachetă aniversară, cu ocazia pensionării. Vorbim de 31 de ani, o viață de om dedicată în slujba instituției, 31 de ani de profesionalism și dăruire. Am dorit să fiu alături de Mircea Vultur pentru a-i arăta întreaga noastră apreciere și să îi mulțumesc pentru toți acești ani puși în slujba instituției”, a declarat palchetapreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș i-a urat lui Mircea Vultur să aibă parte de o pensie cel puțin la fel de lungă ca anii de activitate depuși în cadrul Consiliului Județean.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș  

 

 

Lăsaţi un răspuns