Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 30 martie 2023

Aniversare „Prodance 2000”. Vezi programul evenimentelor din octombrie

Prodance 2000 Baia Mare împlineşte 16 ani de activitate.

În cei 16 ani de activitate, şcoala de dans s-a dezvoltat în permanenţă, diversificând numărul de servicii oferite şi crescând calitatea acestora, astfel încât fiecare moment petrecut sub cupola Prodance 2000 să devină o experienţă de neuitat. Şi pentru că motivele de celebrare sunt numeroase, sărbătoarea va ţine… o lună!

dans-copii-400x279În 1 octombrie este programată o super petrecere la sediul şcolii de dans, pentru ca în 2 octombrie perechile de copii ale clubului aniversat să prezinte un spectacol în aer liber.

În perioada 4-6 octombrie, Prodance 2000 duce dansul sportiv în şcoli, pauzele mari fiind transformate în demonstraţii de Latino şi Standard.

În 8 octombrie, în Baia Sprie, va avea loc concursul naţional „Cupa Maramureşului”, eveniment în cadrul căruia Prodance 2000 nu doar trimite perechi în cursa pentru medalii, dar are şi calitatea de co-organizator.

Pentru 15 octombrie, şcoala de dans a pregătit un concert live şi un show cu perechile de adulţi din cadrul clubului. În ultima săptămână de aniversare a celor 16 ani de activitate, Prodance 2000 propune perechilor de performanţă un workshop de dansuri latino-americane şi a cincea ediţie a Serilor de show.

Lăsaţi un răspuns