Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Zetea: CJ este co-organizator al concertului ”Nostalgia” la Festivalul Castanelor

Consiliul Județean (CJ) Maramureș a fost invitat ca și partener în organizarea Festivalului Castanelor, eveniment de tradiție care se va desfășura în acest week-end, în Baia Mare.

afis-nostalgiaÎn urma protocolului de colaborare semnat între Județul Maramureș și Municipiul Baia Mare, Consiliul Județean s-a angajat să suplimenteze concertele oferite cu ocazia acestui îndrăgit festival. Dacă muzica atât de în vogă în rândul tineretului este acoperită de artiști de renume cum sunt Proconsul, 3SE și Carla’s Dreams, nu puteau fi lăsați deoparte nici nostalgicii care au trăit, au iubit și au cântat pe melodiile Luminiței Anghel, ale lui Cătălin Crișan și ale Corinei Chiriac.

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș a declarat că, seara zilei de sâmbătă, 24 septembrie, va fi dedicată muzicii ușoare românești. ”Pe scena din Piața Libertății, în Centrul Vechi al orașului, cu începere de la ora 20.00, Consiliul Județean Maramureș este co-organizator al Concertului Nostalgia. Aici vor cânta și vor încânta publicul larg artiștii Luminița Anghel, Cătălin Crișan și Corina Chiriac. Odată încheiat parteneriatul cu Municipiul Baia Mare, am observat că, în programul artistic propus de municipalitate, o categorie anume a rămas neacoperită, iar aici ne referim la cei care iubesc adevărata muzică ușoară românească. Și ne-am străduit ca toate preferințele muzicale să se regăsească în cadrul acestui eveniment”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

La o sărbătoare de asemenea amploare s-a creionat, cu foarte mare atenție, și programul oferit de soliștii muzicii populare. Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Lucian Morar a arătat că, pe lângă regalul folcloric susținut de Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” și cântăreții care vor urca pe scenă, în număr mare, au fost contractați și artiști de mare valoare a muzicii populare.

”Consiliul Județean Maramureș, ca și co-organizator al acestui Festival al Castanelor, a făcut un efort financiar pentru ca sărbătoarea oferită băimărenilor să fie una de neuitat. Festivalul din acest an este o premieră care aduce, în același loc, reprezentanții Muncipiului Baia Mare și pe cei ai Județului Maramureș, într-un singur scop comun: trei zile de neuitat pentru băimăreni, dar și pentru cei veniți din toate colțurile județului și chiar ale țării, pentru a participa la această distracție ce a făcut cunoscut orașul peste ani. Astfel, prin aportul Consiliului Județean Maramureș, duminică, 25 septembrie 2016, pe scena din Piața Libertății vor urca, la final, Ionuț Fulea și Orchestra ”Codru de România”, seara urmând să fie închisă de cunoscutul artist, Aurel Tămaș”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Lucian Morar.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Lăsaţi un răspuns