Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Viorica Cherecheş – candidat pentru Camera Deputaţilor

PNL Maramureș a semnat, în 7 octombrie, un protocol de colaborare și susținere politică cu Coaliția pentru Baia Mare.

viorica-cherechesConform protocolului, Coaliţia pentru Baia Mare îşi desemnează o persoană, cu notorietate, care va candida, la alegerile din decembrie, pe primul loc, la Camera Deputatilor sau Senat, din calitate de membru PNL, conform declaraţiilor făcute, la semnarea protocolului, de Mircea Dolha, preşedinte interimar PNL Maramureş.

Coaliţia pentru Baia Mare s-a întrunit astăzi. Şedinţa a fost condusă de liderii Coaliţiei: Doru Dăncuş, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş şi Marinel Rob, viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Baia Mare.

La reuniunea Coaliţiei pentru Baia Mare a fost desemnată Viorica Cherecheş, managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Dermato-Venerice şi Psihiatrie Baia Mare. Conform deciziei luate la reuniunea Coaliţiei, Cherecheş va candida, în alegerile din 11 decembrie, pentru un post de parlamentar. Este vorba de primul loc, pe listele PNL, pentru un post de deputat.

 

Tot primul loc pe listele de candidaţi PNL pentru Camera Deputaţilor, la alegerile din 11 decembrie, este râvnit şi de Mircea Dolha, preşedinte interimar PNL Maramureş.

 

Lăsaţi un răspuns