Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Două ore de „libertate” pentru Cherecheş

Timp de două ore are voie să iasă din arestul de la domiciliu Cătălin Cherecheş, primarul de Baia Mare, suspendat din funcţie.

chereches-cu-mos-craciun-copiiCherecheş a cerut încuviinţarea instanţei pentru a părăsi domiciliul. Cererea a fost formulată la Tribunalul Cluj, unde se judecă procesul în care primarul suspendat este acuzat de luare de mită.

Conform deciziei date de Tribunalul Cluj, Cherecheş va putea ieşi de la domiciliu, două ore, în ajun de Moş Nicolae. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Cluj.

„Admite cererea formulată de inculpatul C. C. (…). încuviinţează ca inculpatul să părăsească imobilul în care locuieşte, în data de 05.12.2016, în intervalul orar 17,00-19,00, în vederea deplasării acestuia la Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae, situată în mun. Baia-Mare, str. Crişan nr.1, jud. Maramureş, pentru a participa la evenimentul religios constând în Vecernia Solemnă şi oferirea de cadouri copiilor nevoiaşi, de către biserică.

Cu contestaţie în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică din 28.11.2016”, arată Tribunalul Cluj în sentinţa dată azi.

Lăsaţi un răspuns