Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 22 iunie 2024

Șimon (PSD): Fanarioţii de la Bruxelles vs România profundă

Deputatul PSD, Gheorghe Șimon, candidat pentru un nou mandat în Parlamentul României la alegerile din 11 decembrie 2016 face un atac dur la adresa actualului Guvern, despre care susține că reprezintă interesele unui grup care locuieşte în vilele din centrul Bucureştiului şi care vrea să beneficieze de toate avantajele puterii.

simon-gheorghe2”Aceşti fanarioţi ai Bruxelles-ului, aceşti arendaşi corporatişti au, acum, în mână resursele României. Iohannis le-a dat Guvernul în arendă, iar de la beneficiile guvernării este exclusă majoritatea românilor: angajaţii în întreprinderi şi în servicii, agricultorii, profesorii etc., oamenii care trăiesc în România profundă, majoritatea tăcută a românilor. Creşterea economică se varsă în buzunarele lor, în timp ce românii trebuie să continue să muncească pe doi bani. Modestia lui Cioloş şi vorba tărăgănată a lui Iohannis maschează dispreţul imens al acestui grup faţă de majoritatea românilor. Maramureșul este, de asemenea, unic. De-a lungul istoriei au fost imperii care au încercat să cârmuiască meleagurile noastre și care le-au interzis strămoșilor noștri credința și valorile autentice însă nu au reușit să ne ia obiceiurile, maramureșenii fiind dintotdeauna oameni cu coloana vertebrală dreaptă”, susține deputatul Gheorghe Șimon.

Reprezentantul PSD Maramureș arată că românii trebuie să muncească pe doi lei pentru ca ei să câştige milioane de euro, iar România trebuie să privatizeze sistemul de sănătate şi de învăţământ pentru că cei care ne conduc în acest moment frecventează oricum spitalele şi şcolile din trăinătate. ”Drepturile omului sunt un lux pe care numai ei şi-l permit. Ei sunt imuni la acţiunea instituţiilor. Ei au preşedintele lor, guvernul lor, stăpânesc economia și își transferă profiturile în străinătate, dar se declară anti-sistem. Este cea mai oribilă minciună, prin care vor să-i păcălească pe români. Ei sunt sistemul împotriva căruia luptă PSD, împreună cu majoritatea românilor. În acest moment, puterea politică şi a principalelor instituţii este concentrată într-o singură parte. Preşedintele, şeful Guvernului, şefii altor instituţii reprezintă aceleaşi interese. Sunt interesele sistemului, care vrea să pună mâna pe toată România. PSD este singura forţă care se opune acestui sistem.  Românii vor avea de ales între cei care le reprezintă interesele şi o minoritate străină de România”, este de părere deputatul social-democrat de Maramureș, Gheorghe Șimon, candidat pentru un nou mandat la alegerile parlamentare.

Deputatul PSD a arătat că acest Guvern a avut zero realizări și își motivează declarația, în ciuda a ceea ce spun miniştrii, prin faptul că românii văd în propriile buzunare că guvernarea Cioloş nu a produs nimic bun. ”Starea actuală nu poate continua, iar România are nevoie de un nou guvern după alegerile din acest an. Voinţa oamenilor de schimbare a guvernului zero va trebui respectată. Guvernul Dacian Cioloş, susţinut de Klaus Iohannis, PNL-PDL şi USR sunt de fapt o întrupare a sistemului care a oprit dezvoltarea în România ani de zile. Românii nu mai pot fi minţiţi. Este timpul ca la Palatul Victoria să se instaleze un guvern care să ţină piept pornirilor anti-constituţionale şi a celor anti-clasă de mijloc pe care actuala putere le întrupează”, a conchis Gheorghe Șimon, candidatul PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

 

         Biroul de presă al PSD Maramureș

 

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns