Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 22 iunie 2024

Zetea: PSD Maramureș prezintă Programul de Guvernare al partidului într-o campanie door to door

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, începută cu 10 zile în urmă, este privită cu extrem de multă seriozitate de candidații PSD Maramureș pentru Senat și pentru Camera Deputaților. Programul de Guvernare al PSD, care este prezentat sub egida ”Îndrăznește să crezi în România”, are aplicabilitate în toate mediile și categoriile sociale, scopul comun fiind acela de a aduce cât mai mulți români în clasa de mijloc, pentru a oferi tuturor o viață mai bună.

candidati-psdPSD a făcut public programul de guvernare pentru sănătate, pentru mediul de afaceri, pentru agricultură, pentru sport, pentru tineret, pentru educație. La nivelul județului Maramureș, Programul de Guvernare al PSD este prezentat sub egida ”Îndrăznește să crezi în Maramureș” și se desfășoară într-o campanie de informare de la cetățean la cetățean, de la candidat la fiecare alegător al județului, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

”În cursul săptămânii trecute, localitățile județului Maramureș au fost luate la pas, pentru a putea explica fiecărui maramureșean ce va face PSD după ce va ajunge la Guvernare. Am dovedit, în Guvernul Ponta, că putem crește salarii, pensii, alocații, că putem redeschide spitale și putem crește calitatea învățământului în România. Am arătat că cetățeanul este principala noastră preocupare prin reducerea TVA la alimente, iar colegii mei, candidați pentru Parlamentul României, explică acest lucru oamenilor, în fiecare întâlnire și la fiecare discuție. Astfel, candidații PSD Maramureș pentru Senatul României, Sorina Pintea, Ioan Mătieș și Liliana Moga, alături de candidații pentru Camera Deputaților, Călin Matei și Sorin Bota au avut întâlniri cu angajații unei firme băimărene, dar și cu localnicii și producătorii agricoli care s-au aflat în piețele din Ariniș, din Copalnic Mănăștur, din Oarța și din Baia Mare. Candidații pentru Camera Deputaților, Gheorghe Șimon și Bogdan Tomoiagă, însoțiții de candidații social-democrați pentru Senat, Liviu Marian Pop și Anton Rohian au fost prezenți în Moisei și Baia Sprie, în timp ce la Coroieni și Vima au fost însoțiți de coordonatorul campaniei județene și secretarul executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea.

Îndrăznim să credem în firmele românești și în antreprenori. Fii alături de noi, îndrăznește și tu să crezi în Maramureș, în producătorii locali. Îndrăznim să credem că vom aduce mult mai mulți români în clasa de mijloc. Cu toții merită cu adevărat sprijinul autorităților locale și al Guvernului. Îndrăznește să crezi în România, iar eu îndrăznesc să cred în votul maramureșenilor în 11 decembrie 2016”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Lăsaţi un răspuns