Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Cătălin Cherecheş: Mama mea nu este o anexă a PNL

„Mama mea nu este o anexă a PNL”, a spus, într-o postare pe Facebook, Cătălin Cherecheş, primarul de Baia Mare suspendat din funcţie.

catalin-si-viorica-cherechesÎntr-o postare pe Facebook, Cherecheş vorbeşte despre relația pe care o are cu actuala conducere a Primăriei Baia Mare, cu Consiliul Local, despre deszăpezirea din Baia Mare, dar şi candidatura mamei sale pe listele PNL pentru Camera Deputaţilor.

„Îmi susţin mama în aceste alegeri şi am convins-o, cu toată puterea mea, să participe la aceste alegeri. De ce? Pentru că este un candidat independent. Nu este candidatul vreunui partid politic! Apare ea pe listele celor de la Partidul Naţional Liberal şi chiar le multumesc celor de la PNL că au înţeles că ia un om profesionist din comunitate şi să-l aducă pe liste, pentru că acesta este votul. Nu mai este uninominal, ci e un vot pe liste. Mama mea va reprezenta oamenii în Parlamentul României şi nu vreun partid politic. Mama mea nu este o anexă a PNL şi nu va fi niciodată o anexă a unei entităţi politice. Din acest motiv îmi susţin la aceste alegeri mama. Şi o mai susţin încă dintr-un motiv: pentru că m-a născut şi m-a educat”, a spus Cherecheş în postarea sa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns