Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Cherecheş ar putea lipsi de la vecernia din biserica „Sf. Nicolae”

Participarea lui Cătălin Cherecheş, primarul de Baia Mare suspendat din funcţie, la vecernia solemnă din ajun de Sfântul Nicolae este la mâna instanţei. Cu toate că Tribunaul Cluj a admis cererea de încuviinţare pentru a părăsi domiciliul, decizia a fost contestată.

mos-chereches02În 28 noiembrie, Tribunalul Cluj, Cherecheş a admis cererea formulată de inculpatul Cătălin Cherecheş „pentru a părăsi imobilul în care locuieşte, în data de 05.12.2016, în intervalul orar 17,00-19,00, în vederea deplasării acestuia la Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae, situată în mun. Baia-Mare, str. Crişan nr.1, jud. Maramureş, pentru a participa la evenimentul religios constând în Vecernia Solemnă şi oferirea de cadouri copiilor nevoiaşi, de către biserică”.

Decizia dată de Tribunalul Cluj în 28 noiembrie a fost contestată. Curtea de Apel Cluj a stabilit, iniţial, termen pentru judecarea contestaţiei pentru data de 6 decembrie, după care termenul a fost preschimbat pentru 5 decembrie.

ACTUALIZARE: Magistraţii de la Curtea de Apel Cluj au respins contestaţia formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Astfel, Cătălin Cherecheş va putea participa la evenimentul de la biserica „Sf. Nicolae” din Baia Mare care va avea loc astăzi, între orele 17.00-19.00.

 

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns