Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Diplome acordate ”zimbrilor” băimăreni pentru câștigarea ”Cupei Regelui” la rugby

Conducerea executivă a Consiliului Județean Maramureș a oferit diplome ”zimbrilor” băimăreni, reprezentanți ai echipei de rugby CSM Știința Baia Mare, pentru trofeul cucerit sâmbătă, 3 decembrie 2016, ”Cupa Regelui”. Acordarea premiilor pentru jucători, antrenori, echipa medicală, echipa tehnică și conducerea clubului de rugby a avut loc miercuri, 7 decembrie 2016, în sala de ședințe a Consiliului Județean Maramureș, în prezența președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a vicepreședintelui Ioan Doru Dăncuș și a consilierilor județeni Liliana Moga și Cosmin Drulea, președintele Comisiei de Sport din cadrul instituției.

zimbriȘeful administrației județene a felicitat toți membrii clubului CSM Știința Baia Mare pentru bucuria imensă adusă iubitorilor de sport din Maramureș.

”După toate veștile rele care au venit din sportul băimărean în ultimul an, acest trofeu obținut de echipa de rugby reprezintă o continuare a performanțelor reprezentanților clubului. În continuare obțineți rezultate extraordinare care se traduc prin multă, multă muncă. Președintele CSM Știința Baia Mare, Călin Matei, ne-a prezentat cât de greu este să continuați lupta cu atâta devotament, dat fiind faptul că jucați împotriva unor echipe cu un buget mult mai consistent. Consiliul Județean Maramureș a încercat mereu să susțină atât sportul de performanță, cât și sportul de masă. Vom încerca să rămânem și pe mai departe alături de voi, toți, să vă oferim satisfacții financiare care să vă determine să rămâneți cât mai mult în județul Maramureș, în municipiul Baia Mare. La prima ședință de Consiliu Județean, care va fi, cel mai probabil, săptămâna viitoare, vom propune și o acordare de premii financiare pentru fiecare dintre voi, o sumă care sperăm să vă bucure și să vă facă sărbătorile mai frumoase. Vă mulțumesc încă o dată pentru acest trofeu frumos, atât în nume personal, cât și în numele Consiliului Județean Maramureș, în numele municipiului Baia Mare”, a declarat președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș a dorit să transmită felicitările sale Clubului CSM Știința Baia Mare, arătând că, în materie de sport, ne mai putem mândri cu echipa de rugby a Băii Mari.

”Faceți deja performanță de mulți ani în rugby, fapt pentru care dorim să vă mulțumim. Știm că, dacă investim în sport, și rezultatele vor fi pe măsură. Trofeul pe care l-ați cucerit, sâmbătă, a reprezentat pentru fiecare dintre noi un motiv de sărbătoare și doresc să vă felicit, personal, pe fiecare dintre domniile voastre pentru contribuția pe care v-ați adus-o în realizarea acestui moment frumos. Sperăm ca premiile financiare pe care vi le vom oferi să fie consistente și motivaționale, fiindcă toți cei care munciți la acest club vă gândiți, în primul și în primul rând la performanță. Primiți înainte de toate respectele noastre, ale tuturor celor care reprezentăm Consiliul Județean Maramureș, iar anul viitor sperăm să aduceți acasă, în Baia Mare, și trofeul cel mare, la finalul campionatului”, a conchis vicepreședintele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș.

Și președintele Comisiei de Sport, Cosmin Drulea a arătat că rugby-ul este mereu în top datorită implicării fiecărui jucător, a antrenorilor, echipei medicale dar și a reprezentanților executivului care conduc acest club sportiv.

”Mă bucur să pot spune că fac parte din marea familie a zimbrilor băimăreni, iar Arena Zimbrilor, care a fost recent inaugurată, este un alt semn al aprecierii pe care o meritați. Din partea mea, a colegilor din Comisia pentru Sport, primiți cele mai calde felicitări pentru trofeul cucerit sâmbătă”, a precizat consilierul județean, Cosmin Drulea.

La cuvânt s-a înscris și președintele CSM Știința Baia Mare, deputatul Călin Matei,  care a declarat că, anul viitor, zimbrii băimăreni speră să aducă în Baia Mare trofeul cel mare.

”Știu ce înseamnă și administrație, și sport și mulțumesc Consiliului Județean Maramureș pentru tot ce face pentru sport, dar în special pentru rugby, fiindcă despre rugby discutăm acum. Trebuie să fac mențiunea că, înafara sponsorilor, singura instituție care a ajutat rugby-ul și a contribuit pentru finanțarea Arenei Zimbrilor a fost Consiliul Județean. După ce vom finaliza toate lucrările la baza sportivă, doresc să îi invit la o întâlnire pe cei care ne-au ajutat, iar aici fac referire și la instituția CJ Maramureș. Un anunț pe care îl fac în premieră este acela că, anul viitor, în Baia Mare se va juca un meci internațional, ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi. Echipa băimăreană de rugby are un buget mai mic decât alte echipe și, cu toate acestea, zimbrii fac performanță. Mulțumesc pentru acest lucru antrenorilor, jucătorilor, tuturor celor care și-au adus și își aduc aportul la bunul mers al echipei, conducerii clubului. Consiliul Județean este singura instituție care premiază performanța și pentru acest lucru doresc să aduc mulțumiri publice tuturor”, a încheiat mesajul său, președintele CSM Știința Baia Mare, Călin Matei.

         Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns