Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Călin Matei reales vicepreședinte al FRR

Miercuri, 8 februarie, in sala de conferinte a Comitetului Olimpic si Sportiv Român a avut loc Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Rugby (FRR), la care au participat 73 de structuri din cele 82 afiliate. Invitat de onoare al evenimentului a fost Marius Dunca, ministrul Tineretului si Sportului.

calin-matei-1In cadrul Adunarii Generale a fost ales cu unanimitate de voturi Alin Petrache in functia de Presedinte al Federatiei Romane de Rugby, dar si cei trei vicepresedinti Haralambie Dumitras, Mircea Copaci si Calin Matei, toti alesi fara niciun vot impotriva.

 

* Negruț în Biroul Federal

 

Tot astazi au fost alesi in urma voturilor celor prezenti si membrii Biroului Federal al forului de specialitate: Daniel Mitrea si Corneliu Negrut cu unanimitate de voturi, Madalin Octavian Bunoiu (58 de voturi pentru, 5 impotriva si 9 abtineri) si Gihan Erdal (69 voturi, unul impotriva si 2 abtineri). De asemenea a fost ales ca membru al Biroului Federal din partea echipelor de seniori si rugby feminin, Bogdan Saramet, din partea cluburilor de copii si juniori, Nicolae Manolache si din partea AJR-urilor si AMRB, Ciprian Popa.

 

Lăsaţi un răspuns