Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

PSD va strange semnaturi pentru programul de guvernare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că social-democrații din teritoriu vor declanșa o acțiune de strângere de semnături privind susținerea programului de guvernare.

strangere de semnaturi„Plec de la o discuție avută în Comitetul Executiv. Colegii sunt foarte încărcați de discuțiile și mesajele pe care le primesc de la concetățeni, de la oamenii care ne susțin și care ne-au votat și care simt, în mod organic, la un moment dat și ei dorința să se exprime în stradă. Eu nu am de gând să accept sau să dau posibilitatea colegilor noștri să organizeze vreun miting. Eu nu am de gând să scoatem în stradă un milion de oameni, pentru că ar fi o luptă între români și eu așa ceva nu accept. În schimb le-am cerut colegilor mei, păstrându-ne această atitudine pașnică și deschisă către dialog, să declanșeze începând de mâine (vineri — n.red.) o strângere de semnături pentru a-și arăta susținerea pentru ceea ce voiau să spună dacă ieșeau în stradă, în speranța că violențele de azi-noapte nu vor mai fi văzute în zilele următoare și din dorința de a nu escalada acest conflict”, a declarat Dragnea.

„Vor semna pentru ceea ce ne tot transmit și prin viu grai și prin semnale, mail-uri, mesaje și prin colegii noștri din teritoriu și prin cercetările sociologice pe care le-am făcut în ultima săptămână. Vor semna pentru a-și exprima dorința ca actul de guvernare să se pună în practică, este un program de guvernare pe care l-au votat și în care cred și sunt foarte interesați de asta. Pentru asta. Sper să nu fie vreo faptă penală că semnează cineva pe o listă de semnături și își exprimă și el, tăcut, o opinie”, a spus Dragnea, joi, dupa sedinta Comitetului Executiv.

Lăsaţi un răspuns