Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 2 mai 2024

Amendă pentru scandal la spital

Jandarmii aflaţi în timpul executării serviciului de patrulare în Baia Mare au intervenit pentru restabilirea ordinii publice. Au fost aplicate sancțiuni atât pentru tulburarea liniștii locatarilor unor blocuri, cât și pentru scandal la o unitate sanitară.

jandarmiÎntr-un comunicat de presă se arată că subofiţerii jandarmi aflaţi în timpul executării atribuţiilor specifice au surprins sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 21:29,  un bărbat din Baia Mare, în vârstă de 53 de ani, care aflându-se în imobilului situat pe strada Neptun din Baia Mare, a tulburat liniştea locatarilor prin strigate şi larmă.

Duminică, 12 martie, în jurul orei 05:30, militarii jandarmi au intervenit la  imobilul cu numărul 3 de pe strada Păşunii din Baia Mare, unde două tinere care se aflau în casa scării acelui imobil se certau, tulburând liniştea locuitorilor, prin strigate şi larmă.

Tot duminică, în jurul orei 06:39, jandarmii au intervenit la Spitalului Judeţean Baia Mare, în secţia UPU, unde un tânăr, in varsta de 27 de ani, din Baia Mare, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a tulburat liniştea şi ordinea publică prin strigate şi larmă, deranjând personalul medical şi ceilalţi pacienţi care se aflau în sala de aşteptare.

Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor aplicate la sfârșitul săptămânii trecute se ridică la 1.200 de lei.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Lăsaţi un răspuns