Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Se amână Festivalul Castanelor

Prognoza meteo a constituit un factor determinant pentru amânarea Festivalului Castanelor, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Baia Mare.

 

 

           

parada23-300x166„Din dorința de a respecta în mod perfect legalitatea, dar și pentru a oferi un eveniment de înaltă ținută artistică și o organizare desăvârșită atât băimărenilor cât și celor care vin să ne viziteze orașul cu ocazia Festivalului Castanelor, perioada de desfășurare va fi 5-8 octombrie 2017. Acest interval de timp, până la debutul evenimentului ne permite o eficientă promovare atât pe plan local cât și național, programul Festivalului Castanelor fiind astfel gândit încât să aducem în orașul nostru cât mai mulți turiști”, se arată în comunicat.

„De asemenea, printr-un parteneriat în care ne vom angaja, în preambulul Festivalului Castanelor va avea loc Maramureș-Balloon Fiesta, cel mai mare eveniment de acest gen din România, desfășurat pe aerodromul de la Aeroclubul Baia Mare, în perioada 28 septembrie-1 octombrie.

Cuplurile care sărbătoresc în acest an 50 de ani de căsnicie vor fi onorate în cadrul evenimentului „Nunta de Aur” care va avea loc în data de 1 octombrie 2017. Mai mult, iubitorii de flori vor putea vizita standurile din cadrul Expo Flora începând cu 6 octombrie 2017.

Nu în ultimul rând, prognoza meteo a constituit un factor determinant în stabilirea unui nou interval pentru desfășurarea Festivalului Castanelor, dar și faptul că ne dorim ca acest eveniment, de tradiție pentru Municipiul Baia Mare să ne întâmpine pe noi, băimărenii, dar și pe oaspeții noștri cu castane autohtone nu de import”, se mai arată în comunicat.

Programul complet al Festivalului Castanelor va fi prezentat vineri, 8 septembrie 2017

Lăsaţi un răspuns