Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

S-a refăcut acoperişul distrus în incendiul de la Buciumi

Acoperişul locuinţei din Buciumi, care a fost distrus de incendiul din 23 octombrie a fost refăcut. S-a acţionat în regim de urgenţă astfel încât imobilul să poată fi refăcut înainte de venirea iernii.  Totul a fost posibil urmare a sprijinului acordat de Primăria şi Consiliul Local Şomcuta Mare.

casa gata„Incendiul din octombrie a distrus acoperişul şi tavanul de la nivelul superior al imobilului, precum şi bunurile aflate în locuinţă. Ne-am îndreptat atenţia asupra acestui caz deoarece e vorba despre o casă de locuit şi nu poţi intra în iarnă fără un acoperiş deasupra locuinţei. Administraţia locală a oferit sprijin financiar şi material pentru refacere acoperişului, iar, la nivelul primăriei, prin cabinetul primarului, dar şi prin parohia Buciumi, a fost demarată şi o campanie de strângere de fonduri, deoarece pagubele care au rezultat în urma incendiului sunt însemnate”, a declarat Gheorghe Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare.

Conform declaraţiilor făcute de primar, alte două familii din Şomcuta Mare au fost sprijinite, în această perioadă, de Primăria şi Consiliul Local, tot urmare a unor situaţii de urgenţă. În cele două cazuri, flăcările au distrus anexe gospodăreşti şi mai multe bunuri.

 

Lăsaţi un răspuns