Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 14 iulie 2024

Cursuri „Atelierele ILBAH”, în vestul țării

Cursurile școlii „Atelierele ILBAH”, desemnată cel mai bun centru de calificare și formare profesională, se pot urma acum și în Cluj.

cursurile-atelierele-ilbah-au-ajuns-la-clujVestul țării poate, de acum, să se formeze ori perfecționeze profesional în domenii precum design, fashion, cooking, organizare de evenimente, arte vizuale, grafică și proiectare, comunicare & online marketing, business și management, dar și beauty.

Cu două puncte de lucru în București și un al treilea în Ploiești, „Atelierele ILBAH” a făcut pasul cel mare și spre zona de vest a țării. Și asta datorită multiplelor solicitări primite, de-a lungul timpului, din partea celor dispuși să parcurgă chiar și jumătate de țară pentru a-și urma visul și a se forma profesional în cadrul școlii „Atelierele ILBAH”.

„Atelierele ILBAH Cluj” este o nouă misiune îndeplinită și o nouă provocare căreia i s-a răspuns cu succes. Una cu și pentru oamenii care cred în forța schimbării parcursului profesional sau a primul pas făcut în direcția construirii unei cariere în care fiecare participant la curs să creadă.

Atelierele ILBAH Cluj-Napoca (Aleea Bibliotecii, nr. 10) devine, astfel, cel de-al patrulea sediu Atelierele ILBAH din țară. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, iar la final, participanții susțin un examen în urma căruia obțin un certificat de absolvire recunoscut la nivel internațional.

 

Lăsaţi un răspuns