Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

„O Istorie a Mărțișorului”, la Muzeul Județean de Istorie

În 1 martie s-a încheiat Tema „O Istorie a Mărțișorului” desfășurată în cadrul programului educațional Muzeu Viu, implementat de Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Au răspuns pozitiv la această provocare: clasa a I a de la Școala George Coșbuc, Baia Mare, învățătoare Gabriela Câmpian, învățătoare Florina-Mihaela Nemet și Monica Liliana Papp împreună cu copii din clasele a I a și a II-a de la Școala Gimnazială Baia Sprie.

elevi la bibliotecaS-au mai implicat elevii de la Școala Dimitrie Cantemir din Baia Mare, clasa a II-a C alături de învățătoarea Monica Smical, clasa a II-a D îndrumați de Ioana Zubașcu, clasa a III-a B alături de Dana Cosma și elevii clasei a IV-a D, împreună cu Voichița Buda.

De la Școala Avram Iancu din Baia Mare, au fost alături copii din clasa III-a A, învățătoare Ioana Coza, și pe elevii claselor a IV-a A îndrumați de Luminița Bălan și clasa a IV-a B alături de Sonia Corpodean. Nu în ultimul rând trebuie amintiți micuții de la Grădinița de Artă alături de Simona Costin și Lucia Oltean, elevii din clasa a II de la Școala Nicolae Iorga, Baia Mare, împreună cu Vanda Selek și Natalia Onișe și clasa a IV-a C de la Școala Nichita Stănescu, Baia Mare, însoțiți de învățătoarea Antonela Căprar.

Împreună s-au realizat 262 de felicitări și mărțișoare, s-au scris rânduri frumoase pentru ziua Mamei, iar apoi copiii s-au jucat în spațiul special amenajat.

Lăsaţi un răspuns