Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Senatorul Iustin Talpoș s-a înscris în UNPR

Pe data de 1 matrie,  fostul senator PMP Iustin Talpoș a devenit membru al partidului Uniunea pentru Progresul României (UNPR). Adeziunea a fost semnată la București, în prezența președintelui Gabriel Oprea.

iustin talposSenatorul Iustin Talpoș a candidat la ultimile alegeri parlamentare pe lista PMP Maramureș, obținând un mandat de patru ani. Deși tânăr, senatorul maramureșean are o bogată experiență profesională.

Senatorul Iustin Talpoș a fost secretar în Biroul Permanent al Senatului, Parlamentul României; consilier local în Consiliul Municipal Baia Mare; pofesor de istorie la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Baia Mare; director la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Baia Mare; profesor la diferite unități de învățământ din județul Maramureș; inginer geolog la EM Şuior. Senatorul Iustin Talpoș este un om educat. În anul 2010, a terminat masterul la Universitatea „Vasile Goldiș“, Baia Mare, (Managementul Afacerilor). În anul 1998 s-a licențiat în istorie și geografie la Universitatea „Ștefan cel Mare”, Suceava, A învățat la Liceul Economic Baia Mare și vorbește trei limbi străine: engleză, franceză și rusă.

„Am venit în UNPR pentru că aici sunt oameni serioși care doresc să se implice real în creșterea nivelului de trai al românilor. Eu sunt un adevărat patriot și aici am găsit cele mai potrivite persoane în această privință. Se dorește revitalizarea partidului cu oameni de onoare, serioși, disciplinați, ordonați și de de cuvânt. Cu astfel de caractere poți progresa. Îmi plac obiectivele stabilite pe termen scurt și mediu pe care președintele UNPR Gabriel Oprea le-a gândit. UNPR, care se află în prezent într-un proces rapid de reconstrucție, va promova și va apăra interesele țării în toate planurile. Mă alături de acești patrioții români, care își iubesc țara, care urăsc trădătorii de țară și care nu acceptă ca România să fie denigrată și umilită. Îi îndemn pe toți patrioții și, nu numai pe aceștia, să vină alături de noi pentru a accelera procesul de progres în această țară”.

Vasile Gherman

Lăsaţi un răspuns