Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Fostul vicepremier Gabriel Oprea vine în Baia Mare

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, vine în Baia Mare. Generalul va fi însoțit de Ion Răducanu, președinte executiv UNPR, și o parte dintre candidații de pe lista de la alegerile europarlamentare.

opreaÎntrunirea va avea loc la Sala Millenium, joi, 11 aprilie, cu începere de la 17.30.

Vor fi prezenți: conducerea UNPR Maramureș, în frunte cu președintele Ioan Cheudan, aleși locali și simpatizanți ai acestei organizații. Cu această ocazie vor fi discutate aspecte legate de organizare, mobilizare pentru europarlamentare, pregătirea candidaților pentru alegerile următoare și alte aspecte legate de bunul mers al partidului. Obiectivul principal al partidului este acela, ca la alegerile locale și parlamentare din 2020, UNPR sa revină la un procent de peste 10% din voturile alegătorilor din România. Pentru alegerile europarlamentare din acest an UNPR, care se află în reorganizare, îsi propune să se prezinte onorabil.

„Eu am lipsit vreo doi ani de la partid, când mi-am dat demisia din toate funcțiile. Ne reorganizăm și vrem să ne comportăm la europarlamentare onorabil, adică ne batem. La europarlamentare, începând cu 3% în sus pentru noi este onorabil, iar anul viitor să ajungem unde am fost”, a afirmat președintele Gabriel Oprea. UNPR a înscris aproximativ 50.000 de noi membri, ceea ce face ca numărul total de membri să fie de aproximativ 150.000.

„Am fost un partid care am avut peste 500.000 de membri. Acum ne reorganizăm. Așteptăm să se întoarcă membrii. Am cerut să revină în politică, să revină la UNPR. Vrem, credem și sperăm că românii patrioți să vină la UNPR și să se înscrie în partid. Ne bazăm și pe rezerviștii militari, pe cei din domeniul de securitate, ordine publică, apărare și siguranță națională, pe care noi i-am sprijinit. Vin foarte mulți în ultimul timp. în ultimele luni, peste 50.000 de oameni s-au reînscris în partid, iar ceilalți activi în acest domeniu să ne urmărească proiectele și să ne voteze”, a spus Președintele Gabriel Oprea. Pe lista UNPR de candidați la europarlamentare se află pe primul loc fostul tenismen Ilie Năstase, iar pe locul al doilea fostul selecționer Anghel Iordănescu.

V. Gherman

Lăsaţi un răspuns