Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Zetea: Afișaj ilegal practicat de PNL Maramureș

PNL Maramureș face și în această perioadă ceea ce a făcut de fiecare dată în preajma unei bătălii politice: atacă fără nicio jenă guvernarea PSD și reprezentanții social-democrați, iar acest lucru se întâmplă pentru faptul că, așa cum este bine-cunoscut, nu au proiecte coerente cu care să iasă în fața opiniei publice, iar în acest caz inventează fapte și întâmplări, în speranța că oamenii le vor crede minciunile.

sediu pnlAșa s-a întâmplat și zilele trecute, când președintele PNL, Ionel Bogdan a ieșit public cu afirmații defăimătoare la adresa liderului PSD Maramureș, Gabriel Zetea. Președintele PSD Maramureș i-a răspuns, arătând că, și în acest caz, se aplică proverbul că ”hoți sunt cei care strigă: Hoții!”

”În urma acuzațiilor pe care președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, alături de colegii săi liberali și pedeliști maramureșeni le propagă în spațiul public referitor la declarațiile mele politice le transmit că, în primul rând ar trebui să se uite în propria ogradă și apoi să folosescă tertipuri mărunte pentru a dezinforma opinia publică. Astfel, în loc să apeleze la minciună în precampania electorală și la distorsionarea declarațiilor mele, mai bine ar începe să explice public ilegalitățile PNL. Și le recomand să spună oamenilor cum liberalii fac campanie electorală în mod ilegal. Îl somez public pe președintele PNL, Ionel Bogdan să prezinte autorizațiile pentru bannerele politice afișate în Maramureș de către partidul pe care îl reprezintă. Eu știu cu siguranță că acestea nu există, iar PNL Maramureș, condus de președintele Ionel Bogdan, încalcă legea. Am și eu pentru PNL o întrebare retorică, la care evident că nu aștept răspuns, mai ales că vorbim despre un partid care a dus minciuna la rang de artă. Cum poate o formațiune politică care susține independența justiției să facă un astfel de lucru, când același partid este primul care încalcă legea? ”, a sublin iat Zetea.

B.P.

Lăsaţi un răspuns