Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Buciumenii și cioltenii- buni la fotbal

Buciumenii și cioltenii nu se dau în lături când vine vorba de fotbal, iar pentru rezultatele obținute au fost recompensați, astăzi, de Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului Șomcuta Mare.

cupa fotbalAstăzi, pe terenul sintetic de sport din Buciumi (localitate aparținătoare orașului Șomcuta Mare), s-a desfășurat „Super Cupa Tineretului” la fotbal. Este vorba de prima ediție a acestei competiții organizate cu sprijinul primarului Gheorghe-Ioan Buda.

Opt echipe s-au înscris în această competiție: două din Șomcuta Mare, două din Buciumi și câte o echipă din Vălenii Șomcutei, Ciolt, Codru Butesii și Finteușu Mare, fiind împărțite în două grupe. În urma rezultatelor obținute, echipa din Ciolt s-a clasat pe primul loc, pe locul II – una dintre echipele din Buciumi, iar locul III a revenit uneia dintre echipele din Șomcuta Mare.

Primarul Buda le-a oferit cupe, a felicitat sportivii și i-a invitat pe toți cei prezenți să guste din guiașul pregătit de un „master chef” din localitate.

Totodată, edilul orașului i-a invitat pe participanții la eveniment să se alăture galeriei și să susțină echipa profesionistă de fotbal a orașului: Progresul Șomcuta Mare în meciul ce va avea loc miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, în Cupa României, meci în care Șomcuta Mare întâlnește FC Unirea Dej.

Lăsaţi un răspuns