Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Primarul și Moș Nicolae au dus cadouri la școlari și preșcolari

Moș Nicolae a ajuns, și în acest an, la școlarii și preșcolarii de la unitățile de învățământ din Șomcuta Mare și din localitățile arondate.

mos nicolae la scoliPrin grija administrației locale, peste 1.200 de pachete au fost pregătite pentru copiii din grădinițe și cei din ciclul primar și gimnazial. De distribuția lor s-a ocupat Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului Șomcuta Mare, și cadrele didactice – ajutoare de nădejde pentru Moș Nicolae. „În urmă cu câțiva ani am preluat o parte din atribuțiile lui Moș Nicolae. Astfel, în fiecare an, ne asigurăm că Moșul ajunge în școli și grădinițe și aduce bucurie în sufletele copiilor. Astăzi, când s-au distribuit cadourile, am reușit să ajung în câteva săli de clasă și am văzut bucuria de pe chipul lor. Au fost cuminți, emoționați și cu zâmbetul pe buze, dar mai ales fericiți pentru că Moșul a ajuns la ei fără să țină seama dacă și-au curățat sau nu ghetuțele”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda.

Copiii au mulțumit pentru cadourile primite și au promis că vor fi cuminți și silitori, iar Moș Nicolae s-a angajat că va veni și anul viitor.

Lăsaţi un răspuns