Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Anchetă la IPJ Maramureș din ordinul ministrului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anunţat că va fi făcută o ”anchetă administrativă” la Inspectoratul de Poliţie Județean (IPJ) Maramureş, care nu a tratat corect cazul câinelui împuşcat de un vânător, în stradă.

ipj mm 22”Întâmplător, eram şi eu aseară pe Facebook când un prieten de-al meu a distribuit postarea Asociaţiei de protecţia animalelor, în secunda doi am sunat inspectorul general al Poliţiei Române, a dat ordin la Maramureş, a fost găsit autorul şi aseară, deci după câteva ore, faptele au fost prezentate Parchetului şi în prezent există un dosar penal instrumentat de Parchet”, a declarat Vela, duminică, la Antena3.

”Acel comunicat era de la IPJ Maramureş, nu era comunicatul Ministerului. Acel comunicat a tratat problema pe o singură latură, pe aceea de prezentare a identităţii autorului. E un aspect ce ţine de legea vânătorii, dar ca lege a armamentului, ei nu au tratat aşa problema. Se va face o anchetă administrativă, de ce nu au analizat aspectele din acest punct de vedere şi nu că a fost pusă în pericol viaţa participanţilor la trafic”, a declarat Vela.

Lăsaţi un răspuns