Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 13 iulie 2024

Fals stomatolog, reținut de polițiști

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o percheziţie pe raza municipiului Baia Mare, într-un dosar penal instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, existând bănuiala practicării profesiei de stomatolog fără drept.

stomatolog„Din cercetările efectuate până în prezent de către poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că în locaţia din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, judeţul Maramureş, au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condiţiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări şi fără respectarea normelor igienico-sanitare”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea persoanei în cauză pentru 24 de ore. Anchetatorii le recomandă tuturor persoanelor care au apelat la serviciile falsului stomatolog să se prezinte la medic pentru examinare şi analize medicale şi totodată să sesizeze Poliţia.

Lăsaţi un răspuns