Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Se clatină scaunul lui Pavel Octavian

Iz de schimbare la Primăria Recea. Pavel Octavian, primarul comunei, este în pericol să-şi piardă funcţia pe care o ocupă de ani buni, după ce oameni noi şi cu imaginea fără pată au început să-şi facă apariţia în politica locală şi au anunţat că vor candida în alegerile locale.

pavel- potcoavaAlegerile locale ar putea avea loc în toamna acestui an. De la nivel central s-a transmis că acest scrutin ar putea fi organizat la finalul lunii septembrie sau început de octombrie, situaţia fiind însă condiţionată de evoluţia pandemiei de coronavirus.

Dacă până acum, la Recea, Pavel Octavian (PSD)  stătea liniştit în prag de alegeri ştiind că postul de la primărie asigurat, iată că apariţia unor nume noi în politică au venit să-i tulbure liniştea. După 4 mandate de primar şi unul de viceprimar, multă lume vedea în Pavel un fel de „primar pe viaţă”, însă de câteva zile situaţia s-a schimbat. Anunţarea candidatului PMP pentru funcţia de primar al comunei Recea vine să echilibreze balanţa opţiunilor politice.

Este vorba de Nicolae Potcoavă, un om de afaceri serios şi, totodată, fiu al comunei, care şi-a anunţat intenţia de a candida din partea PMP pentru funcţia de primar. Potcoavă s-a făcut cunoscut prin ambiţie, respect şi seriozitate, calităţi care-l avantajează, iar faptul că vine din mediul privat constituie un real privilegiu.  Nicolae Potcoavă este un om deschis dialogului, fiind varianta plauzibilă pentru a câştiga bătălia pentru funcţia de primar, mai ales că în multe comunităţi se doreşte schimbarea, iar Recea nu face excepţie. Dacă mai ţinem seama şi de faptul că inclusiv numele candidatului anunţat de PMP ne spune că este aducător de noroc (potcoava- ţine răul departe de casele oamenilor, fiind unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale norocului), atunci am putea spune că Recea are doar de câştigat cu Nicolae Potcoavă primar.

 

Lăsaţi un răspuns