Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Reabilitare în forţă la Şomcuta Mare. Asfalt pe mai multe străzi

Lucrările de reabilitare a străzilor din Şomcuta Mare se desfăşoară „în forţă” după ce ploile abundente din lunile mai şi iunie au stricat programul de refacere şi asfaltare.

reabilitare 11„Ploile ne-au dat planurile peste cap şi au generat disconfort. Unii cetăţeni s-au declarat nemulţumiţi de ritmul în care se lucrează, însă situaţia a fost influenţată de ploi. Din cauza ploilor, 7 săptămâni nu s-a putut lucra la structura drumurilor, astfel că, după ce vremea s-a mai stabilizat, lucrările au fost reluate în forţă”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare.

Până acum s-a turnat primul strat de asfalt pe străzile Cetăţii şi Văleniului, iar astăzi s-au asfaltat străzile Livezilor şi Făgeţel. Mâine se va acţiona pentru turnarea primului strat de asfalt pe cele două tronsoane ale străzii Corneasa (unul care începe din E 58 şi celălalt din strada Cetăţii).

Conform declaraţiilor făcute de primar, săptămâna viitoare, se va acţiona pe străzile: Finteuşului, Gării, Sadoveanu, iar pe celelalte străzi aflate în lucru se va acţiona pentru aplicarea stratului de balast, piatră etc.

Tot în această perioadă, se pregăteşte pentru asfaltare parcarea de pe strada Târgului, unde vor fi amenajate 53 de locuri de parcare, acestea fiind foarte utile mai ales că sunt amplasate atât în apropierea pieţei, cât şi în zona centrală a oraşului.

Lăsaţi un răspuns