Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Primari racolaţi de la PSD

În prag de alegeri locale, se intensifică şi racolările de primari şi membri de partid. Partidele îşi caută candidaţi, iar unii primari îşi caută partide sub umbrela cărora să poată candida pentru a-şi asigura un nou mandat.

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 27 septembrie, conform deciziilor luate la nivel central.

ioan stegeranRecent, Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcaşa, a părăşit PSD şi a trecut în barca liberală. Stegran şi-a anunţat încă din luna februarie a acestui an intenţia de a candida pentru un nou mandat de primar (însă fără a preciza partidul), decizie pusă, la acea vreme, pe seama unor „frământări interioare cu privire la viitorul comunei”.

Stegeran a fost membru PSD, PDL şi iar PSD, iar acum a devenit membru PNL.

Un alt nume scos din evidenţele membrilor PSD este cel al lui Ioan Mătieş, primarul comunei Mireşu Mare. Şi acesta a fost membru PDL şi apoi PSD. Până acum nu a făcut public partidul din partea căruia va candida pentru un nou mandat de primar.

Reader Feedback

Un raspuns catre “Primari racolaţi de la PSD”

  1. Mihai spune:

    Sunt cateva adevraruri nestiute! Individul este la originea esecului proiectului gropii de gunoi, oferind un teren necorespunzator. Surse credibile spun ca studiul topo a fost pt un alt teren dar primarul a modificat amplasamentul stiind ca acest proiect nu va fi finalizat in scurt timp, pe un teren instabil. Mai mult, a negociat cu conducerile succesive de la judet sa obtina bani pt toate nevoile comunei. Daca DNA ar verifica istoricul acestui proiect s-ar afla adevarul si vinovatii responsabili penal.

Lăsaţi un răspuns