Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Butăşenii alături de Gheorghe Buda

Toate localităţile aparţinătoare oraşului Şomcuta Mare sunt reprezentate pe lista de candidaţi a Coaliţiei de Maramureş pentru Consiliul Local.

Lucian-Ioan Prekup, din localitatea Buteasa, este candidatul Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare.

prekup11Lucian-Ioan Prekup este alături de Gheorghe-Ioan Buda pentru a construi pentru comunitatea în care s-a născut şi în care trăieşte.

În mandatul primarului Gheorghe-Ioan Buda, în localitatea Buteasa, s-au derulat mai multe proiecte. Reamintim o parte dintre acestea:

  • reabilitare a Căminului Cultural- realizat în proporţie de 85%;

– asfaltarea drumului dintre Buteasa-Hovrila-Buciumi;

     – implementare program de cadastru;

  • întocmirea proiectului pentru aducţiune de apă;

– pietruirea drumurilor.

GHEORGHE-IOAN BUDA: „Administraţia Şomcuta Mare are nevoie de un primar cu dăruire, pricepere, seriozitate, echilibru şi implicare; fără aceste calităţi nu faci nimic la cârma oraşului. Pentru mine, toate acestea sunt un avantaj. Un alt avantaj este echipa care îmi este alături, dar şi faptul că am capacitatea de a asculta opinia cetăţeanului, criticile şi mustrările. Alături de candidaţii, pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie, putem face mult bine comunităţii. Vă învit să ne fiţi alături şi, pe toate buletinele de vot, să puneţi ştampila pe sigla Coaliţiei pentru Maramureş.”

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

 

Lăsaţi un răspuns