Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Zetea- pozitiv la test COVID-19

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 a președintelui în funcție al Consiliului Județean Maramureș.

zetea cu mascaAcesta a purtat mască de protecție și a respectat măsurile și normele sanitare stabilite de specialiști (o minciună gogonată marcat CJSU Maramureș și DSP Maramureș. La meciul de fotbal dintre Recea și Rapid București, președintele CJ Maramureș NU A PURTAT MASCĂ. La alegerile locale NU A PURTAT MASCĂ. Sunt doar câteva exemple, n.r.). El este asimptomatic și a rămas izolat la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică a dispus efectuarea dezinfecției sediului de partid.

De asemenea, colegii de partid au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Lăsaţi un răspuns