Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Zetea: Trai mai bun aduce programul de guvernare al PSD

Programul de guvernare al PSD aduce SOLUȚII pentru un trai mai bun pentru români, susţine Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş.

 

zetea„PSD are soluții reale, concrete și europene, soluții care au fost discutate cu partenerii sociali pentru a readuce România pe TRASEUL DEZVOLTĂRII! PSD este singurul partid social-democrat modern care are ÎȘI ASUMĂ ANGAJAMENTUL de a guverna în folosul oamenilor. Guvernul Dreptei Unite ne-a arătat că guvernează doar pentru binele corporațiilor, al băncilor și al intereselor de grup.

PSD vine în fața românilor cu o nouă echipă de conducere deschisă spre dialog și colaborare, cu O NOUĂ VIZIUNE care să asigure un suport politic consistent în Parlament pentru echipa guvernamentală. PSD va câștiga alegerile parlamentare și va propune un prim-ministru care să formeze guvernul!

Românii responsabili care pun mai presus de orice binele personal și binele familie vor ieși în 6 decembrie la vot, petru a alege BINELE și nu RĂUL care a pus stăpânire pe țară. Să spunem un NU hotărât Dreptei Unite, corupte și retrograde, care umflă buzunarele clientelei! Votăm PSD, votăm oameni care ȚIN CU OAMENII!”, a subliniat Zetea.

OBIECTIVELE SOCIALE esențiale ale guvernării PSD:

Creșterea cu 37% a puterii de cumpărare a salariului minim.
Creșterea cu 1 milion a contractelor noi de muncă.
Creșterea cu 500.000 a salariaților care au mai mult de 1000 de euro salariu brut lunar.
Reducerea cu 1,5 milioane a numărului persoanelor aflate în deprivare materială severă.
Reducerea cu 20% a decalajelor dintre urban și rural.

Lăsaţi un răspuns