Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Zetea: PSD are cea mai potrivită variantă de premier

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș, susțină că, în urmă opțiunii exprimate de cetățenii României, PSD a câștigat alegerile și trebuie să guverneze țara.

Constitutia”Românii au ales siguranța unui trai mai bun în locul haosului generat de PNL. Citește Constituția țării, domnule Iohannis! Măcar de ziua ei arată respect Constituției pe care o calci în picoare, cu nonșalanță, permanent.  PSD are cea mai potrivită variantă de premier pentru România. Alexandru Rafila este propunerea de prim-ministru a PSD pentru viitorul Guvern și, alături de specialiștii social-democrați, este pregătit să scoată țara din criza generată de peneliști. PSD are un program de guvernare clar și coerent și are capacitatea să guverneze chiar în cazul unui guvern minoritar”, susține liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte național PSD pe domeniul infrastructură.

Potrivit reprezentantului social-democrat și viitor parlamentar de Maramureș în noul Parlament, românii nu își mai permit experimentele la care îi supune Iohannis. Gabriel Zetea este de părăre că Convenția Democrată a fost un eșec și că nu este cazul să adâncim și mai mult țara în criza economică și sanitară. ”Varianta PNL – USR – PLUS – UDMR nu este o soluție pentru România, iar această combinație va fi extrem de nocivă pentru popor. Partidul Social-Democrat îi cere lui Iohannis să renunțe la ură și învrăjbire și să nu mai umilească românii. Iohannis trebuie să respecte voința cetățenilor și Constituția și să ofere guvernarea partidului care a câștigat alegerile. Pentru că românii merită siguranța unui trai mai bun”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte național PSD.

 

          Biroul de presă al PSD Maramureș

Lăsaţi un răspuns