Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

ȘOMCUTA: Din luna aprilie, se introduce încă o cursă pentru preluarea deșeurilor din plastic

Începând cu luna aprilie, programul de preluare al deșeurilor pe raza orașului Șomcuta Mare și a localităților aparținătoare va fi îmbunătățit. Reprezentanții administrației locale au precizat că, în urma demersurilor făcute către societatea Drusal, care prestează serviciile de transport al deșeurilor, din luna aprilie, se introduce o nouă cursă pentru colectarea deșeurilor din plastic, hârtie și metal.

Până acum, colectarea deșeurilor din plastic (din pubela galbenă) se făcea o singură dată pe lună, în fiecare localitate. Din aprilie, se modifică programul, fiind introdusă o nouă cursă. Astfel, una dintre zilele destinate colectării deșeurilor menajere (pubela verde) va fi transformată în zi de colectare a deșeurilor din plastic, hârtie, metal (pubela galbenă).

Această modificare se regăsește în graficul de colectare, întocmit și comunicat de SC Drusal SA, ce poate fi consultat în tabelele de mai jos. Graficul conține zilele de colectare, culoarea bulinei din tabel fiind identică cu culoarea pubelei care trebuie scoasă la poartă.

som4

som3

som2

som1

Lăsaţi un răspuns