Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Cabinet parlamentar, la Sighetu Marmației

Senatorul PSD Maramureș Sorin Vlașin a anunțat deschiderea primului cabinet parlamentar în Sighetu Marmației pentru facilitarea dialogului cu cetățenii din Maramureșul istoric.

cabinet parlamentar Sighet”Deși mă aflu la primul mandat de parlamentar am fost în ultimele două decenii mereu în mijlocul oamenilor, iar în ultimii ani, în calitate de președinte PSD Sighetu Marmației, am încercat să fiu la curent cu nevoile sighetenilor și cu problemele stringente care trebuie rezolvate. Tocmai din acest motiv, împreună cu primarul PSD al municipiului Sighet, Vasile Moldovan, dar și cu colegii mei, deputații PSD Maramureș Gabriel Zetea și Gheorghe Șimon am deschis primul Cabinet Parlamentar în Maramureșul Voievodal, adresându-ne cetățenilor din întreaga zonă. Chiar dacă mare parte din munca noastră se desfășoară la Parlamentul României, la Camera Deputaților și în Senat, îndemn toți maramureșenii care doresc să reclame sau să sesizeze o situație, care au nevoie de un sfat sau doresc să adreseze o întrebare să contacteze cu încredere consilierii parlamentari care se află la muncă zi de zi, la cabinetul situat în Piața Libertății Nr. 2 din Sighetu Marmației. Totodată, vă așteptăm să vă înscrieți în audiență la oricare dintre cei trei parlamentari PSD Maramureș”, a declarat senatorul social-democrat Sorin Vlașin.

Pentru orice fel de probleme sau sugestii dar și pentru programări în audiență, maramureșenii sunt invitați la sediul Cabinetului Parlamentar din Sighetu Marmației. Cetățenii pot să contacteze consilierii parlamentari la numărul de telefon 026/231.902 sau la mobil 0790/101.385 – Ioan Dunca și 0745/338.001 – Aurica Luminița Panovici. Totodată, senatorul PSD Sorin Vlașin poate fi contactat și prin e-mail la adresele sorin.vlasin@senat.ro sau cabinetparlamentar.sorinvlasin@yahoo.com”.

În perioada următoare, parlamentarii PSD Maramureș vor deschise și alte cabinete parlamentare în județ.

 

B.P.

Lăsaţi un răspuns