Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 13 aprilie 2024

ȘOMCUTA: Lucrări avansate la noul bloc pentru locuințe sociale

Proiectul de construire a unui nou bloc, pentru locuințe sociale, în Orașul Șomcuta Mare, este în derulare. Imobilul este realizat de Primăria Șomcuta Mare cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și de la bugetul local.

 

bloc locuinte socialeNoul imobil se construiește pe strada Postei, lângă celelalte două blocuri sociale ridicate în urmă cu cinci ani și va completa numărul apartamentelor disponibile pentru șomcutenii aflați în căutarea unei locuințe.

 

„Valoarea totală a investiției se ridică la 8.612.404 lei. Blocul social este amplasat lângă celelalte două, date în folosință deja. Conform contractului, termenul de finalizare al lucrărilor a fost stabilit pentru luna septembrie a anului viitor. Această investiție vine cum nu se poate mai bine, deoarece cererile de locuințe sociale în oraș sunt foarte multe. Celelalte două blocuri sociale finalizate în 2016 sunt ocupate integral. Și blocul ANL, cu mici excepții, este ocupat”, a precizat Gheorghe-Ioan Buda, primarul din Șomcuta Mare.

Lăsaţi un răspuns