Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 30 aprilie 2024

Probă inedită la Raliul Maramureşului pe ruta Codru Butesii-Ciolt

Parteneriat între Primăria Şomcuta Mare şi organizatorii ediţiei din acest an a „Raliului Maramureşului”. Este prima dată când una dintre probele de concurs se vor desfăşura pe raza unităţii administrativ-teritoriale Şomcuta Mare.

raliul maramuresului copyRaliul Maramureşului se va desfăşura în perioada 8-10 aprilie, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Aceasta este prima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri „Betano”.

Procesul de înscriere este în plină desfăşurare, până acum fiind anunţată participarea a peste 35 de echipaje.

Pentru prima dată în istoria competiţiilor automobilistice, ediţia din acest an cuprinde probe care se vor desfăşura (în data de 9 şi 10 aprilie) pe raza unităţii administrativ-teritoriale Şomcuta Mare. Este vorba despre o probă tehnică şi spectaculoasă de asfalt ce  include şi porţiune din drumul judeţean DJ 184 B, pe tronsonul dintre Codru Butesii – Ciolt.

Traficul pe acest tronson va fi închis circulaţiei publice cu o jumătate de oră înainte de începerea probelor.  Vom reveni cu detalii despre intervalul orar în care traficul va fi închis circulaţiei publice.

Lăsaţi un răspuns